Tuotteet

Suomessa valmistetut Witchdoctor-kastikkeet ovat lisäaineettomia, laadukkaista raaka-aineista keitettyjä chilikastikkeita. Ne ovat laktoosittomia ja sopivat vegaaniseen ruokavalioon.

Käytämme suolana ruususuolaa ja makeutukseen osittain erikoissokereita, kuten intiaanisokeria. Happamuutena käytämme omenaviinietikkaa.

Tuotteet säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä ja avattuna jääkaapissa.

Valikoimassa on tällä hetkellä neljä eri kastikevaihtoehtoa. Kehitämme parhaillaan Witchdoctor-uutuuksia!


UUTUUKSIA!

Witchdoctor Mustikka ja Witchdoctor Karpalo . Metsien makua ja kotimaisten chilikasvattajien lajikkeita. Sopivat hienosti niin riistalle , makkaroille, siipikarjalle ja juustoille!

110 ml:n purkit ovat käteviä ruokatuliaisia. Mieto tulisuus sopii laadukkaaseen ruokapöytään.


SUKLAATA SESONKEIHIN JA LAHJAKSI!

Witchdoctor chilisuklaata valmistaa maineikas Choco Deli Rovaniemellä!

120 grammaiset suklaalevyt ovat täynnä makua ja terveellisyyttäkin: Paahdettuja luomu hampunsiemeniä, kaakaopapu rouhetta, luomu Inka-marjaa sekä Lemon Drop ja Naga - chilejä, hillitysti.

Valmistamme suklaata tilauksesta ja lahjasesonkeihin. Myymme sitä myös suoramyyntitapahtumissa ja REKO myynneissä.

WITCHDOCTOR DARK ROAST 280 g

Keskitulinen ja hedelmäinen chilikastike herkutteluun, grillaukseen ja ruokien maustamiseen.

Yön yli haudutettu, omenainen Dark Roast sopii monipuolisesti niin lihan, kalan kuin kasvistenkin kaveriksi. Syvän etelän paahdetta ja lempeää tulisuutta.
Viittä eri chililajiketta, omenaa, luomurusinaa, luomugojimarjaa, intiaanisokeria, tomaattia, yrttejä, kanelia ja omenaviinietikkaa.

WITCHDOCTOR XOCOMOLE 280 g

Meksikolaistyyppinen, tummalla suklaalla maustettu keskitulinen chilikastike herkutteluun, grillaukseen ja ruokien maustamiseen.

Hitaasti haudutettu, täyteläisen suklainen chilikastike sisältää mm. neljää eri chililajiketta, luomuinkamarjaa, luomurusinaa, mantelia, kurpitsansiemeniä, intiaanisokeria, tomaattia ja yrttejä.

WITCHDOCTOR BIG KAHUNA 280 g

Hawaijilaistyyppinen, tulisen hedelmäinen chilikastike herkutteluun, grillaukseen ja ruokien maustamiseen.

Raikkaan keltainen väri mangosta, päärynästä ja vihanneksista. Kipakka mutta miellyttävä Habaneron tulisuus tulee hieman jälkeenpäin. Kookosta ja kookossokeria, tähtianista, kanelia ja Hibiscus-kukkaa!

WITCHDOCTOR & REKOLAN PANIMO
BEER´N´CHILI BBQ MARINADE

Rekolan Panimon kanssa yhteistyössä keitetty olutpohjainen keskitulinen kastike. Erityisesti liharuokien maustamiseen, grillaukseen ja pataruokiin. Kokeile myös kasviksille! Tummaa Rekolan panimon olutta, rusinaa, punasipulia ja 24 eri chililajiketta!