HoReCa

Olemme kehittäneet ravintolakeittiöön, lihamestarille ja kalakauppaan soveltuvia kustannustehokkaita Witchdoctor-pakkauksia.

Keittiömestarit , ravintoloitsijat ja palvelutiskien vastaavat hoitajat huomioikaa: Tuotteet soveltuvat hyvin erityisesti grillikonseptiin, baarien dippiannoksiin, burgerin väliin ja kansainvälisiin buffet-menuihin, kun halutaan kotimaassa valmistettua laatua ja makua ilman lisäaineita!

Kaupan palvelutiskissä Witchdoctor tuo lisäarvoa ja siitä saa loistavan marinadin mihin tahansa lihatuotteeseen. Kannattaa sekoittaa hieman öljyä mukaan kun valmistat Witchdoctorista marinadia!

Baarien napostelulistalle olemme kehittäneet konseptin jossa erilaiset dipit ja snacksit sekä Witchdoctor chilikastikkeet kohtaavat. Korillinen Nachoja tai vihanneksia ja dippikastikkeemme aiheuttaa hyvän mielen lisäksi juomien lisämyyntiä. Ota yhteyttä jos haluat keskustella tästä mahdollisuudesta!

Ravintola asiakkaitamme ovat mm. Helsingissä Happy Jazz Club Storyville,  Pompiér ja uimastadionin FreshStop. Tammisaaressa sijaitsevan BossaNovan hampurilaiset ovat vailla vertaa ja Tamperelaisen Bar Burriton laadukas pikaruoka on saanut mausteekseen Witchdoctor Big Kahunan kastikevalikoimiinsa. Helsingin kuuminpia burgeripaikkoja on myös Akseli Herlevin Naughty Brgr.

Palkittu makkaramestari Ferenc Vilisics on valinnut tuotteemme. Teemme yhteistyötä Olo Tila baarin, Fafas Smokeryn ja Chez Sebastienin kanssa!


Ota rohkeasti yhteyttä ja osallistu tuotekehitykseemme!